изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:05 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 6 криминални престъпления.



 

-На 27.02.2012 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в павилион за продажба на закуски, находящ се в училище в гр.Добрич, откъдето е извършил кражба на различни сладкарски изделия и сокове на обща стойност, около 240 лева. Образувано е досъдебно производство.

-На 27.02.2012г., в РУП Албена е получено съобщение, за това че неизвестни лица са извършили кражба на 370 литра нафта и 4 акумулаторни батерии от три трактора, паркирани в земеделска нива в близост до пътя с. Кранево – КК”Албена. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-На същата дата, в РУП Каварна се тъжи 61 годишен жител на гр.Каварна, за това че от вилната му постройка, намираща се в с.Могилище, общ. Каварна е извършена кражба на 500 кг желязо- /винкел и арматура/.

 

През денонощието са станали 2 пътно- транспортни произшествия с материални щети.

Установен е 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 27.02.2012 г., около 10.00 часа, на околовръстен път в гр. Добрич по посока от гр. Балчик, от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Нисан Съни”, управляван от 30 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,06 промила в издишания от водача въздух.

 

         Възникнали са 3 пожара,  2 от които  с материални щети.

         -На 27.02.2012г., около 19.00 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом в с. Батово, общ. Добричка. В резултат на пожара е унищожена 60 кв.м. покривна конструкция, 2 бр. фризери, 2 бр. телевизори и обзавеждане. Причината за пожара е неправилно ползване на отоплителни уреди – непочистено коминно тяло.

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди