изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:09 EET
Електронен Вестник Албена    
ТуризъмМного новини, оферти и обяви за работа могат да открият приятелите на курортния комплекс „Албена" в най-новия брой на едноименната туристическа компания. В информационния електронен бюлетин стартира рубриката „Вкусотия на месеца". В нея готвачи, кулинари, сладкари и бармани ще имат възможност да поднесат на читателите своите интересни рецепти.


Във февруарския брой са публикувани офертите 55+ и Великден в Албена. Месечното издание е изключително полезно и за хората, които търсят работа. Дистрикт мениджърите съобщават, че вече се набира персонал за работа за Сезон ‘2012 - администратори, камериерки, готвачи и сервитьори.
На 4 страница, посветена за любителите на спорта, е поместен календара за 2012 година, както и акценти за три предстоящите големи прояви в комплекса - турнирът по футбол за любители с награден фонд 15 хиляди лева, международният бридж турнир и супер надпреварата по шахмат. Желаещите да участват в състезанията вече могат да се запишат и да опитат да си тръгнат от Перлата на Черноморието с лъвския пай от наградния фонд.

Изтеглете вестника тук или като натиснете на картината с първата му страница.

Вестникът се изготвя от ръководителя на сектор „Реклама" в Албена Руслан Йорданов.

 


Сходни връзки

Електронен Вестник Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди