изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:41 EET
Най-честите секс грешки на жените    
Любопитно  Всеки има нужда от време на време да излезе от рутината в спалнята. Вие обичате мъжа до себе си, очаквате той да започне любовната игра и всичко изглежда наред. Да, ама не! Замисляли ли сте се каква е вашата роля? Как да нажежите настроението? Според семейните терапевти и секс експертите има 3 грешки, които жените без да искат много често допускат:


Грешка №1: Удобни дрехи
 Всеки иска да си облече широката памучна пижама преди да си легне. Обаче няма по-голям пожарогасител за любовния огън от тези раздърпани дрехи. Това не означава, че трябва всяка вечер да се преобличате като порно звезда (макар че 1-2 пъти в седмицата не е лоша идея). Изберете нощница, която да очертава фигурата, да е секси и удобна. Това определено ще впечатли партньора ви.
 
Грешка №2: Не поемате инициативата
 Не чакайте да ви поканят на танц, а вземете нещата в свои ръце. Няма нужда да чуете „Хайде да правим секс!“, нали? Изненадайте го!
 
Грешка №3: Критика
 Трябва да я избягвате на всяка цена. Бързо ще убиете желанието на любимия като му кажете какво не обичате в леглото и какво в никакъв случай няма да правите. Това, което истински ще го възбуди е да му обясните и дори покажете как може да ви задоволи.
Така че кажете му какво харесвате, облечете нещо секси и най-важното от всичко, съблазнете го вие първа!

http://www.az-jenata.bg

ОЩЕ НА ТЕМА "В ЛЕГЛОТО"

 


Сходни връзки

Най-честите секс грешки на жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди