изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:37 EEST
През март - по-студено от обикновено, ще вали по-малко    
НовиниОчаква се средната месечна температура през март да бъде около и под нормата. Това съобщиха от НИМХ-БАН, на който се позова БТА. Най-ниските минимални температури ще бъдат между минус 8 и минус 3, най-високите - между 17 и 22 градуса. Валежите през месеца се очаква да бъдат около и под нормата.

През първото десетдневие времето ще е доста динамично, с чести промени, усилване на вятъра, влажно, на места ще има и превалявания, но предимно слаби и предимно от дъжд. В Северна България валежите ще са временно и от сняг, но трайна снежна покривка няма да се образува.
В средата на десетдневието ще има и краткотрайно застудяване.

През повечето дни от второто десетдневие температурите ще бъдат по-ниски от обичайните. Времето ще остане променливо, по-често облачно, с превалявания от дъжд и сняг, а временно затопляне и по-спокойно се очаква да бъде около и през втората половина от десетдневието.

В началото на третото десетдневие ще има валеж, последван от понижение на температурите, но след това тенденцията е за по-сухо и спокойно време. Ще има повече слънчеви дни и по-малко валежи, свързани с преминаването на атмосферни смущения. Температурите постепенно ще се повишават. http://dnes.dir.bg
 

 


Сходни връзки

През март - по-студено от обикновено, ще вали по-малко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди