изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Проявете деликатност в забележките си към някого, защото денят предразполага към възникване на недоразумения. По-добре е да премълчите и без суета да следвате програмата си, като се въздържате от обещания.
ТЕЛЕЦ - Ограничете общуванията си днес и ще си спестите ненужни обяснения и разочарования. Наложете си да говорите само по същество, с хубави и мили думи, защото днес те притежават силен заряд.
БЛИЗНАЦИ - В делови и обществен план няма да се отличавате с особена инициативност, но ще може да свършите навреме и без излишен разход на енергия и средства всичко, което планирате за днес.
РАК - Днес природата отзивчиво откликва на всяка произнесена дума, за това най-добре е да сте спокойни, да не се претоварвате и да живеете подредено.
ЛЪВ - Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. Ще спечелите, ако отделяте повече време за себе си и по-малко на другите.
ДЕВА - Усещането ви за нещата е вярно и това ви помага с конкретни действия и без суета да решавате въпроси от професионален, социален и личен характер.
ВЕЗНИ - По възможност днес избягвайте шумните места и използвайте времето си за приключване на започнатите задачи. Това ще се отрази на финансите и самочувствието ви от една страна, а от друга ще ви спести излишни главоболия и загуба на енергия.
СКОРПИОН – Акцентирайте усилията си днес върху текущите задачи, като се ориентирате към приключването им и бъдете толерантни към мнението на другите.
СТРЕЛЕЦ - Останете чужди на суетата и празните приказки днес, като насочите активността си към приключване на текущите ви задачи. Но не отлагайте за друг ден това, което бихте направили днес за себе си, особено, ако то касае здравето ви.
КОЗИРОГ - Занимаващите се с дейности, свързани с медиите, обществото и в социалната сфера, както и всички останали днес трябва да са особено внимателни.
ВОДОЛЕЙ - ъдете обективни и не давайте ухо на недоброжелатели, не интригантствайте и не се суетете, за да не губите от енергията си. С повече желание и конкретни действия можете да подобрите климата на работното място и в семейството си.
РИБИ - Дайте предимство на конструктивната си мисъл и не влагайте лично отношение в служебни и обществени дела.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди