изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:02 EEST
ЮЛИЯНА ГЕРАСИМОВА: ДА ПОДКРЕПИМ МЛАДИТЕ ХОРА, БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ЕВРОВИЗИЯ!    
Култура  "Трябва хората да гласуват за "New 5", защото и Добрич, и България трябва да заложат на младостта. Да подкрепят младите хора, които творят, които учат. Такива са тези пет деца и за това е добре на международната сцена именно те да представят България. За това призовавам - гласувайте за младите хора, за бъдещето на България!". Това призова от страниците на в. "Нова добруджанска трибуна" Юлияна Герасимова - директор на училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски" в Добрич.


Възпитаници на учебното заведение Ева-Мария Петрова, Иванина Паскалева, Иван Лазаров, Ралица Русева и Деница Ангелова от квинтет "New 5" с вокален педагог Милена Пеева тази вечер ще влязат в голямата битка - ще участват във финала на конкурса за българска песен за "Евровизия". След като на полуфинала песента им „Chance for better life” се класираха трета и пред тях бяха само поп-фолк изпълнителките Десислава и Софи Маринова, тази вечер добричките таланти ще се воюват за първото място и за участие в "Евровизия" в Баку.
С обръщение към добричлии да подкрепят квинтет "New 5" излезе и кметът на Добрич Детелина Николова. В него тя призова: "Нека всеки, който милее за Добруджа и добруджанци, даде своята подкрепа за Ева-Мария, Иванина, Деница, Ралица и Иван, защото те заслужават да бъдат победители. Защото те могат и знаят какво е да обичаш родния си град и да се надяваш на неговата подкрепа. Нека Добрич подкрепи своите прекрасни деца, защото те са нашето успешно бъдеще. Да бъдем заедно и да победим, защото добруджанци могат и знаят как".
Децата от квинтет "New 5" получиха голяма подкрепа, което рядко се случва, сподели Юлияна Герасимова. Тя изказва огромна благодарност към общините Добрич, Крушари и Генерал Тошево, към всички фирми и частни лица, подпомогнали участието на талантите на финала на "Евровизия". Благодарение на тях те ще се чувстват добре на тази международна сцена, където ще се състезават с едни от най-големите имена в България.
Безпрецедентно шоу готви БНТ за финала на българското състезание за Евровизия, съобщи вестник "Стандарт". При сценичното представяне на участниците ще се използва новата 3D mapping технология, която навлезе у нас едва наскоро. Над 100 предварително подготвени графики ще засияят върху мащабния декор. За тяхното изготвяне са помогнали и изпълнителите, разказали пред екипа на БНТ какви са мечтите и чувствата им, свързани с хита им. Всичко това ще бъде визуализирано чрез анимация в зала 1 на НДК.

НА 29 ФЕВРУАРИ ОТ 20.30 Ч. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА NEW 5


 


Сходни връзки

ЮЛИЯНА ГЕРАСИМОВА: ДА ПОДКРЕПИМ МЛАДИТЕ ХОРА, БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ЕВРОВИЗИЯ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди