изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:43 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ": ПО-ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ФЕВРУАРИ ЗАРАДИ СТУДА    
ИкономикаОт пресцентъра на "Е.ОН България" предупреждават, че очакват битовите абонати да имат по-високи сметки за февруари средно със 7.1 %, заради рекордно ниските темрепатури. От компанията отчитат повишена консумация на електроенергия вследствие на ниските температури в периода 16 януари – 10 февруари т.г.

"Рязкото застудяване през втората половина на януари и първата на февруари доведе до значително увеличение на потреблението. По данни на компанията тази висока консумация ще се отрази в сметките за февруари, които са със срок за плащане до 25-о число на март. В зависимост от отчетния период е възможно потребената електроенергия през този по-студен период да бъде включена в една фактура или да бъде отразена в две фактури в два поредни месеца" - заявяват от дружеството. Въпреки, че февруари е по-кратък, експертите на "Е.ОН България" наблюдават повишена консумация на електроенергия, поради рекордно ниските температури в първите две седмици на месеца. Според статистиката средните температури в някои от големите градове на територията на Е.ОН България за месец февруари тази година са паднали с близо 8°С в сравнение с тези от същия период на миналата година, казват още от компанията. От дружеството напомнят, че предоставят на своите клиенти различни начини за проверка на техните задължения – чрез интернет (www.eon-bulgaria.com), телефонния център (0700 16 16 1) или с изпращането на SMS на номер 1611.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ": ПО-ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ФЕВРУАРИ ЗАРАДИ СТУДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди