изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:56 EEST
ПИТАЙТЕ НАП В САЙТА ИЛИ ПО ТЕЛЕФОН    
ИкономикаОт пресцентъра на Националната агенция по приходите съобщават, че в рубриката "Въпроси и отговори" на сайта на агенцията - www.nap.bg, могат да се намерят отговори на множество въпроси по данъчното и осигурително законодателство.

На страницата са обявени също и абсолютно всички указания и становища на изпълнителния директор на НАП по прилагане на законодателството от 2006 г. до сега. С търсачката клиентите на НАП могат много лесно да намерят отговорите на своите въпроси. Това става по ключова дума, изходящ номер, вид нормативен акт, по член, алинея, точка от нормативен акт. Базата данни от отговори, становища и указания се обновява ежедневно и информацията, публикувана в приложението за въпроси и отговори, е напълно актуална, допълват от агенцията.
От НАП напомнят на своите клиенти също, че отговор на данъчни и осигурителни въпроси, те могат да получат и на телефона за информация 0700 18 700.  Информационният център на НАП е с работно време от 9.00 до 17.30 ч. всеки делничен ден, като обаждането се таксува на цената на един градски разговор. Запитвания могат да се изпращат и на имейл адрес: infocenter@nra.bg. На интернет страницата на НАП e достъпен и програмен продукт за изготвяне на декларацията за изплатени доходи извън трудови правоотношения. До 2 май всички фирми, които са платили доходи на физически лица, различни от такива по трудов договор, са длъжни да декларират пред НАП данните за това, припомнят още от агенцията.
 


Сходни връзки

ПИТАЙТЕ НАП В САЙТА ИЛИ ПО ТЕЛЕФОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди