изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:03 EET
Арестуваха бившия мъж на Мис България Виолета Здравкова    
Ред и сигурност Столични полицаи арестуваха бившия магураджия Трайчо Трендафилов - Трайчо Манекена. 69-годишния мъж е подправил документи, за да открадне имот в скъпарския квартал "Манастирски ливади". Заедно с него е закопчан и 52-годишния Н.Т., уточниха от пресцентъра на МВР.



В началото на януари икономически ченгета получили сигнал от граждани, че собствените им три съседни незастроени имоти в местността „Манастирски ливади-изток” са присвоени от двама души – 69 - годишния Трайчо Манекена и Н.Т. на 52 г. от София. Пред полицаите те разказали как при последното им посещение установили, че имотите са заградени с нова ограда и се охраняват от частно лице, което не ги допуснало там.

При проверката ченгетата установили, че истинските собственици са обявили имотите си пред общинските власти и плащали редовно данъци за тях. Двамата авери придобили имотите незаконно чрез т.нар. "обстоятелствена проверка" - при липса на документ за собственост възможността да се да получи констативен нотариален акт за собственост става чрез подаване на декларация до нотариус, заверка от общината и областната управа и потвърждение от трима свидетели. Ченгетата установили, че истинските собственици на имота притежават нотариални актове и даже са предприели действия за издаване на документи за бъдещ строеж.

Трайчо Трендафилов и аверът му се сдобили с нотариалния акт с подадена молба до нотариус, като използвали скица с променено съдържание. В администрацията на район „Триадица” служителите реагирали адекватно – попълнили декларацията. В нея те отразили, че трети лица се легитимират като собственици и отказали да издадат скица, която да послужи пред нотариуса. Чиновниците издали скица, която да послужи единствено пред Областната управа в София.

Двамата заличили част от съдържанието на истинския документ, представили го пред нотариуса и успели да го заблудят. Тримата свидетели, които се явили пред длъжностното лице, били техни познати и се включили в измамната схема.

Трайчо Трендафилов има дете от Мис "България" 99 Виолета Здравкова. Дъщеря им се казва Даная. http://www.blitz.bg

Виолета Здравкова заби ново гадже

Виолета направи най-горещите фотоси в кариерата си

ВРЕМЕ Е СТАРИТЕ ЧАНТИ ВИОЛЕТА ЗДРАВКОВА И ИРЕН ОНТЕВА ДА СЛЯЗАТ ОТ СЦЕНАТА

Мис България Виолета Здравкова се омъжи

Мис България вкара във ВИП Брадър 3-годишното си детенце

МАЙСКИЯТ БРОЙ НА БЪЛГАРСКИЯ PLAYBOY

БЪЛГАРКИТЕ И ГОЛИ СА ПО-ХУБАВИ ОТ АМЕРИКАНКИТЕ


 

 


Сходни връзки

Арестуваха бившия мъж на Мис България Виолета Здравкова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди