изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:16 EEST
Пълна лудница за “Левски” и ЦСКА    
Спорт “Левски” и ЦСКА най-после се намериха под един знаменател. Попаднаха заедно в една лудница, пардон – болница. Грандовете имат нужда от илачи, за да оздравеят. Както физически, така и психически. Че хаосът и лудостта напоследък здраво са стиснали за шията и “сини”, и “червени”.

На “Герена” чакаха поток от пари. Да, ама куфарите с пачки заседнаха някъде по пътя от Москва до София. И още ги няма. Вместо в руска банка левскарите ги напъхаха в лудницата, пардон – болницата. На Тодор Батков и на Иво Тонев ще им лекуват манията за величие, на Гонзо – ината и чувството, че медиите постоянно го преследват.
“Ей, Богу, ама ние сме “Левски”, апостоли на свободата!”, надава вой Батков, докато го вкарват насила в кабинета. Гонзо пък гледа подозрително здравия като бик анадолски доцент и му крещи в ухото: “Да нямаш някой камера в слушалката, да не си някой драскач, дето само ни оплюва!”
В съседния кабинет медицинска сестричка с къса поличка навива Йовов да се съблече: “Я да видим туй, дето по вестниците го показаха!”. В същия миг вътре нахлуват петима-шестима кьоркютук пияни в сини екипи. “А, пак ли вие, шофьорите, ама вий сте за изтрезвителното. Тук е кабинетът по сексология!”, усмихва се еротично наконтената кадъна с бялата поличка. “Ами значи сме и ний за тука!”, изригват в един глас “трезвениците”, изцъклили очи от привлекателната гледка.
На другия ден в лудницата, пардон – болницата, стоварват и цесекарите. “Червените” босове са със същата диагноза като тази на колегите им от “Герена”. Зад ъгъла обаче се задават и футболистите, на които предстои прочистване на организма от непозволените стимуланти. “Няма страшно, комшо, ще ви оправим! Събличайте се!”, посреща ги мустакат доктор, потривайки ръце. Някъде из опашката, чакаща чинно пред кабинета, се подава и Пената, държащ в ръка направление за логопед. Че с тия произношения на футболистите съвсем се пообърка човечецът. Плътно до него е Венци Живков. “Уеуе, какво уедено време е навън. И пиуетата измръзнаха”, възмущава се босът, дошъл да лекува прочутото си пернишко “Л”.
Ето го и Нджонго Присо. Него цял екип от медици ще го преглеждат, за да разберат на 23 години ли е, на 18 ли е, или е набор на Адалберт Зафиров.
Докато изследват камерунеца, друг лекарски състав води лют спор накъде да бъде препратен Дуци Симонович – в изтрезвителното отделение или към психоложката, лекуваща пристрастените към хазарта. “О, тоя хубавец е за мен!”, разрешава спора плешив психиатър.
“Колега, ами те май всички са за теб. Взимай ги и ни ги махай от очите! Та това си е пълна лудница”, отсичат в хор всички доктори.

РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ – редовен пациент

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Пълна лудница за “Левски” и ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди