изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:00 EET
МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!    
Новини"Убедена съм, че синът ми е невинен! Той не е агресивен, не употребява алкохол. 100 пъти да мине покрай Вас, 100 пъти ще Ви поздрави". Това заяви за НДТ Анета Радева - майка на 19-годишния Илко Радев от Добрич, съквартирант на убития миналата вечер в Студентски град студент от УНСС. Както електронни медии съобщиха, 19-годишният Марио Данчев от Перник е бил прободен с нож при среднощно меле в блок 23. Марио и братът му близнак Мартин живеели в една стая в блок 23 с Илко Радев.


Близнаците излезли късно вечерта във вторник да обиколят питейните заведения наоколо. Добре почерпени, те се върнали в общежитието и се скарали с неизвестен за сега студент в коридора пред стаята си. Започнали да блъскат вратата, а съквартирантът им Илко станал и им отворил. По неизяснени причини с влизането им настъпило меле между 4-5 души. В масовия бой изведнъж Марио паднал прободен в гърба, най-вероятно с нож. При пристигане на полицията е установена смъртта на момчето.
"Почти нищо не зная, не съм уведомена до момента от съответните органи", сподели вчера следобед Анета Радева, която е начална учителка в ОУ "Отец Паисий". Тя разказа, че научила за инцидента от свои познати, които прочели за него в интернет докато си пиели кафето. Жената сподели, че Илко й се обадил малко преди 16 часа, чак тогава му дали мобилния телефон. Казал, че е невинен. Споделил, че е в 7 РПУ в София, гол, по джапанки, гладен... Помолил майка си да му занесе бельо. Илко казал на майка си, че е с надута глава, че и другите младежи имали сериозни наранявания. "Не ни е казвал, че има конфликти с близнаците. Разказваше, че те много често се прибирали в Перник и рядко нощували в общежитието. Дори се чудеше защо плащат", сподели Анета Радева. И допълни, че тръгват с влака за София, за да посетят Илко.
Илко Радев е завършил финансово-стопанската гимназия "Васил Левски" в Добрич през м. г., преди това е бил възпитаник на СОУ "Христо Ботев". Класната му ръководителка Миглена Стефанова го определи като много добро дете, мотивиран, с цел в живота. По думите й, не е агресивен и по-скоро би парирал спорни ситуации. Завършил ФСГ с почти отличен успех и е приет в УНСС в много хубава специалност. Илко е едно дете в семейството.
Все още няма заподозрян за убийството в Студентски град, обявиха от МВР на пресконференция, съобщи blitz.bg. Тримата участници в свадата в Студентски град отричат да е използвано оръжие по време на инцидента. По думите на Ани Петрова, началник на 7 РПУ, което разследва случая, и тримата участници в свадата са имали видими наранявания от сбиването и не е ясно кой кого е наръгал и ударил. Задържани са Мартин Дичев, Илко Радев и Владимир Борисов. Материалите по делото ще бъдат прехвърлени в Софийска градска прокуратура.
"Авторството" на убийството ще стане ясно от експертизата, заяви шефът на сектор „Разследване на криминални престъпления” в СДВР Николай Станчев. Разбра се още, че е открит нож, но експертизата ще покаже дали с него е направена прободната рана.
Това е поредният побой в Студентски град. През ноември 2010 г. 19-годишният първокурсник от Университета по архитектура, строителство и геодезия Денис Пехливанов бе жестоко пребит пред дискотека "Котън Клуб". Момчето бе със счупен череп, но лекарите успяха да спасят живота му. На 5 декември 2008 г. обаче студентът Стоян Балтов беше пребит до смърт от други момчета пред дискотека „Амнезия” в Студентския град. Съдебномедицинска експертиза доказа, че 20-годишният студент по фармация е починал от черепно-мозъчна травма. Следите от побоя приличали на грайфери на обувки, пише в експертизата. НДТ


 


Сходни връзки

МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН! | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-02 @ 06:57 EET
Ако сложите  кофа под капеща чешма идва момент ,в който тя прелива! Това се е случило и с Илко Радев! От  детската градина са го  тормозели малките "мутрички",майка му е внушавала,че не трябва  да отвъща на ударите ,а да се оплаче на госпожата! И какво като се оплаче?Госпожата казва на родителите и какво от това?13 години Илко е търпял мутричките да го тормозят и в кайна сметка инстикта за самосъхранение е проработил-той е усетил,че тези щего убият и е решил да ги сплаши/да се откажат,но...ако е вярно това ,което пишат весниците / Всички здраво мислещи хора да се обединят и да се противопоставят на мутринската сган/още от детската градина-да се отдлят малките мутрички в отделни градини и там да се млатят-учитеки да им бъдат полицаите/!Добруджа трябва да се изправи в защита на Илко!Доброто дете стана жертва на скапаната ни система,а трябваха да останат  в ареста първопричинителите на случилото се!Ботев е казал"Дорде е мъничка змията да се съберем да и строшим главата"!
МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-02 @ 09:13 EET
Жалко за доброто момче! Да бъдат задържани нападателите-пияници! Къде са прокурорите в случая!
МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-02 @ 10:50 EET
Горкото дете ,в крайна сметка той се е защитил, и колко е бил изплашен за да извади нож, а какво се случва с тези които са го нападнали и са го провокирали, те естествено са невинни, трябва да защитим  нашия съгражданин
МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-02 @ 12:04 EET

Организирайте подписка или каквото и да е в негова защита.Както при шистовия газ.Дано бог се смили над момчето.

МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-02 @ 12:06 EET
Да трябва да се подкрепи! Няма логика в цялата история. Тримата нападат Илко и той е бил с подута глава по думите на майка му, значи е нападнат отпред, а един от близнаците е промушен в гърба! Пияните  с 9.8 промила в кръвта, много ясно, че не са знаели накъде размахват ножовете си и кого удрят. Съжалявам и момчетата и техните родители, но истината трябва да просъществува. За мен Илко е жертва. От този случай ще се разбере какво ни е правосъдието.


МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-03 @ 00:30 EET
Ilko e nevinen!Dano go s1jali bog  i polu4i ne pove4e ot uslovna.!Dano!Post1pil e pravilno .Ami toi se e sa6itaval.Islisa li se na glava s 1 pianiza ,ami s 3ma.Sk1po mom4e,b1di  silen v toq truden sa teb period.!Dobri4 e s teb! A moje bi i mnogo hora ot zqlata strana!Nadqvam se pravotata da pobedi!
МАЙКАТА НА СТУДЕНТА ОТ ДОБРИЧ: УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е НЕВИНЕН!
Автор: Anonymous да 2012-03-05 @ 11:27 EET

Тия неща, ако се решаваха с подписка... Тогава, който има повече роднини, той е прав. ;-)

Най-вероятно юнакът ще се отърве с условна присъда, защото все пак е отнел живот. А има вариант при който да се окаже, че жертвата е залитнала и се набола сама. Но кой ще потвърди, след като единствения трезвен свидетел там е бил набеденият за убиец. Никой не чул, никой не видял. Явно около тези добри момчета е имало нещо, което съседите им не са искали да виждат. ..„ Инак, майките колкото и да ги разпитвате, тяхното ще "най-доброто", "най-умното" и "най-кроткото". Биологичен закон.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди