изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:47 EEST
ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ    
ПолитикаВчера премиерът Бойко Борисов разпореди всички министри, заместник-министри, областни управители и заместник-управители, както и членовете на политическите кабинети в министерствата, да върнат бонусите, които са получили за работата си през 2011-а година, в срок до петък, съобщиха централните медии.

Който не върне парите до петък, ще бъде освободен от поста си още в понеделник, обясни след заседанието вицепремиерът Симеон Дянков, съобщиха още агенциите, като добавят, че вицепремиера и финансов министър е обявил, че има разкрита сметка за целта, а очакванията му са в нея да постъпят около 100 хил. лв. Според изчисленията на финансовото министерство за 2010-та година, бонусите на министрите и заместниците им са били в този размер.
Потърсихме областният управител на Добрич Желязко Желязков с въпроса ще върне ли бонуса си, на която той отговори: "С радост ще внеса сумата по сметката. Това обаче не е бонус, а допълнително материално стимулиране, което е дадено след реализирани икономии във фонд "Работна заплата". То е напълно по закон, според който имаме право на до 3 брутни работни заплати през годината. Ние не сме ги взели в пълния размер. Разпоредил съм да бъдат направени точни изчисления за всеки служител на областна администрация. Може би не е редно в условия на криза да се разпределят, но смятам, че хората от администрацията ги заслужават, защото са си свършили работата и при това са направили и икономии" - каза Желязков.
 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ
Автор: Anonymous да 2012-03-01 @ 21:23 EET
НЕ РАЗБРАХ КОЛКО ПАРИ ВРЪЩА ГУБЕРНАТОРЪТ?
ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ
Автор: Anonymous да 2012-03-02 @ 09:34 EET
Д-р Пачолова от здравната каса също да върне бонусите!
ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ
Автор: Anonymous да 2012-03-03 @ 13:29 EET
Да не стане и този Областен ,като предния да го съдим?Май който мине през този пост все облаги гледа и никаква работа не вършат.Нямат ли срам такива хора не знам!!!
ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ
Автор: Anonymous да 2012-03-03 @ 14:38 EET
Областната управа е една абсолютно излишна бюрократична структура!
ГУБЕРНАТОРЪТ ВРЪЩА ПАРИ НА ДЯНКОВ
Автор: Anonymous да 2012-03-07 @ 20:37 EET
Има си кмет за какъв грездей е тоя Областен да вземат само бонуси и излишни заплати.Ще ги хрантутим с нашите данъци,а те ще правят заменки на Дъмбата и по цялото черноморие.Прости ,а?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди