изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ


ОВЕН - С повече успех ще ви се отдават занимания, продиктувани от духовните ви и професионални интереси, както и онези, към които ви води интуицията.
ТЕЛЕЦ - Времето е подходящо за занимания, които добре сте обмислили; ще ви носят успех и стабилни позиции не само на работното място, но и в социалната ви активност. Очаква ви много работа, но има защо.
БЛИЗНАЦИ - В градивните ви действия, насочени към благото на повече хора ще имате съдбовна подкрепа и без затруднения ще постигате целите си.
РАК - Признайте грешките си и ще ви бъде простено. Като превъзмогнете съмненията и мрачните си мисли, спазете обещанията си, за да не разочаровате онези, които ви вярват.
ЛЪВ - Делата ви ще потръгнат и финансите ви ще растат. Пътуванията ви ще са успешни и в много отношения ще разнообразят ежедневието ви. Дайте повече свобода на онези, които обичате.
ДЕВА - Слушайте сърцето си и насочете активността си на там, където ви подскаже интуицията, за да сте в хармония с енергетиката на деня. В бизнеса ще пристъпите към реализация на идеите си, които ще ви носят печалби.
ВЕЗНИ - Уважавани сте и от много места ще ви търсят за съвет и подкрепа. Обективните ви оценки и опит ще послужат като добра основа на бъдещо сътрудничество. Смело вземайте решенията си, ако сте ги преценили добре.
СКОРПИОН – Споделените мисли и опит ще ви сближат с онези, с които ви предстоят бъдещи действия. Във връзка с реализацията на нова задача или друга проява ще разширите контактите си, работата ви ще се увеличи повече, но това си има и хубави страни.
СТРЕЛЕЦ - Духовните занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса и в същото време ще ви зареждат с енергия. Дайте повече свобода на близките си и не вземайте решения вместо тях.
КОЗИРОГ - По-добре владейте емоциите си днес и контролирайте ината си, като не омаловажавате грешките и пропуските си. Постигнете ли го, ще изчистите отношения, които до скоро са ви създавали притеснения.
ВОДОЛЕЙ - Пред много от вас се отварят добри възможности за успешно начало на всичко, което добре са премислили, и за което са подготвени. Осигурете повече свобода на партньора си и той ще ви отвърне с взаимност в чувствата и действията си.
РИБИ - Заниманията и действията ви, продиктувани от сърцето и интуицията ви днес ще са повече от успешни, за това не потискайте порива си да сте естествени и сърдечни.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди