изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:34 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 2 МАРТ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 2 МАРТ



РОЖДЕНИК е утре приятелят на По-добрия вестник Стоян Арнаудов. Убедени сме, че телефоните му ще прегреят от поздрави и честитки. Към тях се присъединяваме и ние от НДТ. Пожелаваме на г-г Арнаудов много здраве, късмет и успехи във всяко начинание!
РОЖДЕН ДЕН празнува днес Румяна Енчева - преподавател в ЕГ "Гео Милев". Екипът на По-добрия вестник я поздравява от сърце с личния й празник. Пожелаваме й много здраве, да е все така мила и чаровна и добър и обичан учител!
ДНЕС РОЖДЕН ДЕН празнува общинският съветник от Коалиция „Граждани в повече” Милко Пенчев, който е и помощник нотариус. Поздравяваме го с личния му празник като му желаем здраве, щастие и късмет.
РОЖДЕНИК е в неделя Живко Колев - фоторепортер от Тервел. Пожеланията ни са за много здраве, късмет и безброй хубави запечатани с обектива моменти!
РОЖДЕН ДЕН празнува в неделя добричкият музикант Янко Янков. Пожеланията ни са за много здраве и изпълнени с радост дни!
НАВРЪХ националния празник 3 март личен празник има главният счетоводител на "Жилфонд-инвест" Васил Атанасов, който празнува рожден ден. В аванс честитим рождения му ден, като му желаем здраве, много поводи за усмивки и радост и щастие.
СЪБОТНИЯТ ден ще е празничен за Добромир Добрев от ГЕРБ. Господинът прибавя още една година житейски опит. Честитим му в аванс рождения ден, като му пожелаваме много спечелени битки, успехи във всички начинания, здраве и късмет.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 2 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди