изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ


ОВЕН - Енергетиката на деня влияе отрицателно, за това е важно да обмислите правилните действия с подходящите хора, като отложите стартирането на нови проекти за по-добри дни.
ТЕЛЕЦ - Денят е зареден с негативни енергии и всяко невъздържание води до нежелани ситуации. За предпочитане е да не се впускате в нови начинания, като се ориентирате върху приключване на започнатите задачи.
БЛИЗНАЦИ - ъдете честни и ревизирайте мислите и действията си, така ще се пречистите и избавите от ненужен товар, освен, че ще подобрите отношенията си с хората, на които държите.
РАК - Вярвайте в бъдещето си и не правете нищо, което би понижило настроението и себе оценката ви. В същото време бъдете бдителни, не се поддавайте на ласкателства, на страхове, тревоги и мрачни мисли.
ЛЪВ - Отрицателната енергетика на деня задължава да сте премерени в думите си и най-вече в публичните си изяви. Не давайте израз на личното си отношение там, където това не е нужно.
ДЕВА - Енергиите на деня едва ли ще подобрят съществено духовната ви и психическа устойчивост, за това трябва да положите повече усилия, като се пазите от лъжи и измами, страхове, тревоги и мрачни мисли.
ВЕЗНИ - Разкривайки повече от професионалните си и лични качества, ще си осигурите нечия подкрепа на работното място или в стремежа ви да постигнете нещо значимо.
СКОРПИОН – Със спокойни и неангажиращи други хора занимания, днес ще върнете настроението и желанията си. Избягвайте новите начинания, делови разговори и категорични решения.
СТРЕЛЕЦ - Под въздействие на финансови проблеми днес по-често ще търсите материална изгода и по-малко ще се интересувате от духовната страна на нещата.
КОЗИРОГ - По различни причини, част от които финансови, е възможно да се покажете невъздържани и така да настроите някого срещу себе си. Запазете добрия тон и мислете позитивно, изключвайки се от нездравите емоции и агресия на външния свят.
ВОДОЛЕЙ - Избягвайте рискованите начинания и бъдете внимателни в общуванията си, лъжата и измамата дебнат от всеки ъгъл. Необходимо е съзнателно пречистване на помислите и регулиране на желанията, за да се освободите от ненужен товар.
РИБИ - Ще ви бъде по-лесно да общувате, работите и живеете, ако се освободите от страховете, тревогите и мрачните мисли, които понякога ви съпътстват.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди