изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:33 EET
ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ЕТЪР    
СпортЕдин от най-интересните мачове в първия пролетен кръг на Източната "Б" футболна група ще е на стадион "Дружба", където утре от 15.30 часа Добруджа приема един от кандидатите за място в "А" група - състава на Етър Велико Търново.

Старши треньорът на "жълто-зелените" Валентин Ангелов няма да може да разчита на един от основните си играчи - защитника Николай Илиев, който е контузен. Под въпрос е участието в двубоя на още двама играчи, които също са с травми - вратаря Николай Марков и Станимир Андонов. Президентът на клуба Валентин Василев каза, че отборът е готов на 100 процента за предстоящите мачове от първенството и че очаква добруджанци да се противопоставят успешно на съперника, който събра много състезатели с опит в "А" група и не крие амбицията си да бъде на първо място в края на шампионата. От щаба на добричкия клуб информираха, че цените на билетите остават непроменени - по 2 лева, и че че в лагера на Добруджа очакват много фенове да дойдат утре на стадиона, за да бъдат 12-ият играч на домакините и така да помогнат на тима да започне с победа Новата година.   
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ЕТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди