изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:19 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 2 до 8 март 2012 г.    
ВреметоПрез първия ден от  северозапад отново ще се заоблачава и по-късно през деня ще превали слаб дъжд, на места примесен със слаб сняг. В Дунавската равнина и по Северното Черноморие вятърът от запад и югозапад ще се усили до умерен. Минималните температури ще останат почти без промяна от минус 5 до 0 градуса, максималните ще се повишат до 5-10 градуса.  

На 3-ти облачността ще намалее, вятърът от северозапад отново ще се усили. Ще бъде сравнително топло с положителни минимални, а максималните ще са между 6 и 11 градуса. В неделя ще преобладава слънчево време, вятърът чувствително ще отслабне. Минимални температури ще спаднат до -4-+1 градуса, максималните ще са най-често между 5 и 8 градуса.

В понеделник от югозапад постепенно ще се заоблачава и през нощта срещу 6-ти и на 6-ти през деня ще завали дъжд, по-значителен по количество над крайните югоизточни райони. Вятърът ще се ориентира от югоизток. И през следващото денонощие ще остане облачно, преваляванията ще спират. Вятърът ще се ориентира от североизток и временно ще се усили. В края на периода облачността ще намалее и ще преобладава слънчево време.  Температурите от 5-ти до 8-ми ще бъдат в интервал: минимални -2 - +2, максимални 3-8 градуса.

Температурата на морската вода ще се повишава до 3-5 градуса.

 

Деж.синоптик: В. Рафайлова

 

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 2 до 8 март 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди