изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:46 EEST
Свалиха Мира Баджева от ефир    
Новини Мира Баджева пада от ефира на bTV, съобщиха официално от медията. Последното предаване “Отпечатъци” по bTV ще се излъчи в неделя, ден след празника на Освобождението на България. На прощаване, Мира е поканила най-любимите си гости - д-р Николай Михайлов, Андрей Райчев и Харалан Александров, в разговор за свободата като ценност и като цена.



“Решението е мое и е основано на лични мотиви. Имам нужда от по-дълга творческа пауза, за да се подготвя за нови проекти - затова ще се оттегля и от другите професионални ангажименти, които съвместявах през последните 9 години”, заяви Мира Баджева. Тя разказва, че точно преди четири години шефката на “Новините” в медията Люба Ризова я поканила като продуцент, автор и водещ да прави дискусионно предаване по bTV.

Всъщност тогава “Отпечатъци” беше договорено между социолога Андрей Райчев и боса на телевизията Красимир Гергов, а целта му беше да лансира удобни за тях тези. Мира от дълги години е повече от близка с Андрей Райчев. Официално двамата с него управляват “Реформа адвъртайзинг”, а слуховете ги свързват и в дългогодишна любовна връзка. Баджева е и една от “съсобственичките” на пиар агенцията на Гергов “От-до консулт”.

“Рейтингът на предаването винаги е бил отчайващо нисък за bTV, но това никога не е било проблем. Гергов реши кога ще го пусне и пак той е решил, че е време да падне от ефир”, казват от медията. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Свалиха Мира Баджева от ефир | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Свалиха Мира Баджева от ефир
Автор: Anonymous да 2012-03-03 @ 19:27 EET
една свирка по малко.Г-н Дуков - това новина ли е ?
Свалиха Мира Баджева от ефир
Автор: Anonymous да 2012-03-05 @ 11:00 EET
Ей, охарактеризирахте жената... Имах един познат - беше махаленския морален стожер, докато не хвана жена си "на калъп" с някакъв "ръб". Пък тя горката не й стигали парите... И най-важното - никога не я дадоха по телевизията. И тоя мой познат можеше да си продължава да бъде морален стожер, ама не щя. Повехна, посърна и най-важното - не съдеше прибързано хората, без да ги познава. :))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди