изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:15 EET
"Пиринските комити" обесиха три чучела заради скъпите горива    
ОбществоБлагоевград /КРОСС/ Три чучела обесиха протестиращите срещу скъпите горива в Благоевград, пише "Стандарт".Бутафорните фигури се провесиха от моста край благоевградския квартал "Струмско". На всяка една от тях пишеше "Монопол-ЛУКОЙЛ", "Монопол-ЧЕЗ", "Монопол-Мобилни оператори". Свещеник не пропусна да "опее" обесените чучела и призова "Ходете си, повече не се връщайте, за да не пиете кръвта на българския народ".

След този ритуал колоната от над 100 автомобила, която тръгна от паркинга до Югозападния университет, продължи по маршрута си под зорката охрана на полицията. Организаторите от гражданско сдружение СИЛА бяха категорични, че цените на горивата у нас са много високи.

Според тях акцизът и ДДС също са високи на фона на ниския стандарт на живот в страната ни. Крайно време е управляващите да ни чуят и да предприемат мерки за намаляване на цените на горивата, призоваха участници в протеста.

 


Сходни връзки

"Пиринските комити" обесиха три чучела заради скъпите горива | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди