изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:21 EET
Майки на изчезнали деца искат среща с Борисов    
ОбществоМайки на изчезнали деца ще поискат лична среща с премиера Бойко Борисов, за да сезират за бездействието на полицията по случая с изчезналите български деца. Това заяви пред TV7 майката на изчезналата Румяна от Добрич. Жената смята, че полицията съзнателно прикрива подобни случаи. Родителката заяви, че лице, чието име започва с буквата "Н" и заема висш пост в държавата, прикрива случая с изчезналата й дъщеря.

"Имам постановление за спиране на наказателното производство. От 2 години и 8 месеца ми казват "Успокойте се", сподели Лилия Желева, майка на изчезналия Аспарух Бакалов. Тя отново повтори, че полицията не е предприела ефективни действия по издирването на сина й.

"За ситуацията с изчезналите деца е виновно правителството. На моите жалби до Цветан Цветанов той дори не благоволи да ми върне някакъв отговор. Какво повече да коментирам", попита Лилия Желева.

"Аспарух е убит заради донорство. Излиза ми черна лента отстрани. Сигурна съм, че не е жив", каза на свой ред ясновидката Николета Йорданова. Тя бе поканена да коментира изчезването на младежа през 2009 г. "Ударили са го по главата, размазали са го като пържола. Жестоко звучи, но е факт", категорична бе Николета.

Ясновидката заяви, въобще не е имало никакво разследване по случая, "защото полицаите са знаели всичко". Николета твърди, че много хора от високите етажи във властта слагат чадъри над престъпниците. "Всичко това е за трафик на органи. Полицаите знаят и си траят. Всички ме сочат и викат - това е устатата Николета. Но аз знам - като убият някого, го закопават, а след него закопават труп на животно. За да можем и ние да се объркаме", допълни още тя.

Николета смята, че виновните за смъртта на Аспарух са двама. Ще бъдат убити по същия начин, както и младежът, за да не "пропеят" и да се заличат следите. Ясновидката подчерта, че "съзнателно се замазват очите на хората", защото истината трябва да бъде укрита. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Майки на изчезнали деца искат среща с Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди