изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:22 EET
ПАК СЕ ПРОЧУХМЕ: ПИЯН ДОБРИЧЛИЯ УБИ ЖЕНА СИ И ЛЮБОВНИКА Й ПО ТЕЛЕФОН 112    
Ред и сигурност

37-годишен добричлия втрещи операторите на телефон 112, като им заяви, че е убил двама души, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция, писа blitz.bg. Мъжът, с инициали Ст. С. подал сигнала на спешния телефон 40 минути след полунощ в понеделник. От него станало ясно, че двама души са мъртви, а трети лежи в безпомощно състояние на къща на улица “Струга” 19 във Варна.



Патрулен екип веднага отскочил да види каква е ситуацията, като полицаите установили, че подадената на 112 информация не отговоря на истината. На адреса те заварили добричлията, който бил мъртво пиян.

Станало ясно, че в дома живеела на семейни начала бившата му жена с друг мъж. Ст. С. ходел там всеки месец да вижда дъщеря си, която била поверена на грижите на майката. През въпросната вечер, тримата седнали на по чашка, като към тях се присъединил и авер на новия мъж. След продължителен запой, добричлията видял, че приятелят на баджанака му е препасал нож и решил, че е планирал убийство. За това позвънил на 112.

В разпита си твърдял, че е предупредил за предстоящо престъпление, а не за това, че той го е извършил вече. Иззети са записите от телефон 112 и мобилния апарат със СИМ-картата на подалия сигнала. Образувано е досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

ПАК СЕ ПРОЧУХМЕ: ПИЯН ДОБРИЧЛИЯ УБИ ЖЕНА СИ И ЛЮБОВНИКА Й ПО ТЕЛЕФОН 112 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди