изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ

ОВЕН - Успехите ви ще са впечатляващи, и не само в материалната сфера, но и в творческата, духовната и навсякъде, където имате интерес. Ограничете приема на течности, цигари и не претоварвайте зрението си.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за всякаква активност, но най-големите си успехи днес ще отбележите в заниманията, които са ви по сърце. Извисете се над дребнавостите и намерете сили да простите, в случай, че сте огорчени от някого или нещо.

БЛИЗНАЦИ - Всяко добро начало, поставено днес ще бъде успешно. Енергиите ще благоприятстват всеки ваш опит да потиснете агресията и чувството си за превъзходство, да станете по-дружелюбни и усмихнати.

РАК - Повече от всякога днес обръщайте внимание на знаците, сигналите и съветите, които получавате. Обновената информация по интересуващ ви въпрос ще благоприятства работата ви, и не само по него.

ЛЪВ - Всяко начало, поставено днес обещава да е полезно и успешно. Препоръчително е да се ограничи приема на горчиви и сладки храни, течности и цигари. Не претоварвайте зрението си и се пазете от преумора.

ДЕВА - Възползвайте се от благоприятните енергии днес и ще свършите повече задачи, отколкото планирате. Дори и да се чувствате напрегнати заради срокове и договорености, запазете спокойствие.

ВЕЗНИ - Много задачи очакват вниманието ви днес, но ще се справите. Следвайте разума и се вслушвайте в интуицията си, като не пренебрегвате ничии съвети.

СКОРПИОН – Активността ви днес ще ви носи успехи. Времето е подходящо за нови начинания, планиране и реализация на нови цели и смели желания.

СТРЕЛЕЦ - Удачно време за занимания, които планирате, за начало на нови проекти и важни дела. Ще имате енергийна закрила, за това бъдете активни и смели.

КОЗИРОГ - Днес бъдете инициативни и не изпускайте своя шанс да проявите професионалните си качества, но и не само тях. Предложение за включване в нови начинания, проекти, творчески изяви и други събития ще направят деня ви важен и запомнящ се.

ВОДОЛЕЙ - Обръщайте внимание на знаци, сигнали и предзнаменования, достигащи до вас. Вслушвайте се внимателно в съветите, които ви дават, ползата им е неоценима и дано по-скоро я осъзнаете.

РИБИ - Днес ще имате успех във всичко, за което се трудите и сте последователни, за това бъдете активни и действайте. Добро време за начало на нови проекти, за съзидателни и градивни начинания, носещи полза не само на вас, но и на повече хора.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди