изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:48 EEST
Прекратени са четири конкурса за проучване на залежите от нефт и газ    
Екология

Правителството прекрати четири конкурса за избор на титуляр на разрешение за търсене и проучване на нефт и природен газ. Те бяха обявени за блоковете 2, 3, 4 и 5 – Силистра, Цар Калоян, Кубрат и Бяла. Процедурите за блоковете 3, 4 и 5 е прекратена, тъй като в обявения срок за подаване на документите не са постъпили заявления от кандидати.



 

Причината за прекратяването на конкурса за избор на титуляр на разрешение за търсене и проучване на нефт и природен газ в площ „Блок 2 Силистра” е,че в срока за подаване на заявления за участие е постъпило заявление само от „Шеврон България Експлорейшън енд Продъкшън” ЕООД. Дружеството е допуснато до участие и по-късно в срок е представило своята оферта по конкурсните изисквания. При разглеждането на предложението на участника комисията е констатирала, че то съдържа по-малко дейности от посочените като минимално задължителни в конкурсната документация.

 


Сходни връзки

Прекратени са четири конкурса за проучване на залежите от нефт и газ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди