изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:55 EEST
В централната и областните администрации се въвежда работно време с променливи граници    
Новини

Работно време с променливи граници от 7,30 ч. до 18,30 ч. със задължително присъствие от 10 ч. до 16 ч. при съблюдаване на задължителното отработване на нормалната продължителност на 8-часовия работен ден, е установено за работещите в централната и областните администрации.



 

Правителството прие днес две постановления, с които се изменят Устройственият правилник на областните администрации и устройствените правилници на Министерския съвет и министерствата, в изпълнение на протоколното решение на МС от заседанието на 25 януари 2012 г. Целта на промяната е да се повиши ефективността на изпълнението на служебните задължения на служителите чрез постигане на баланс между работата и личния живот.

По предложение на областния управител на област Пловдив са извършени и промени в числеността на административните звена в рамките на утвърдената обща численост на администрацията. Десет щатни бройки от специализираната администрация - дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” ще бъдат прехвърлени в общата администрация - дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността” с цел да се подобри организацията на работата, свързана с правното осигуряване на дейността на областната администрация.

 


Сходни връзки

В централната и областните администрации се въвежда работно време с променливи граници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди