изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:02 EEST
ЧЕТИРИ ТЕРВЕЛСКИ УЧИЛИЩА РАБОТЯТ ПО "УСПЕХ"    
Новини

Четири училища в тервелско - общинските в селата Каблешково, Зърнево и Орляк и Професионалната гимназия по техника и облекло „Дочо Михайлов“ работят през втория срок по проект "УСПЕХ" на МОМН, съобщиха от общината.



Професионалната гимназия е заложила на дейности, атрактивни и интересни за ученици от горен курс – клубове „Публична реч“, „Скаутски здравен лагер“, „Млад еколог“, „Дигитална обработка на цифрови изображения“, Секция „Да успяваме заедно“, „Арт студио“ и ателие „Моден дизайн“. В извънкласните дейности участват 84 ученици.

Интересни занимания за малките ученици от III и IV клас е подготвил екипът на НУ „Хр. Ботев“ в село Каблешково. Планирани са занимания в клубовете „Чиста природа за здрави деца“ и „Игрите в интернет“. Включени са  17 деца, с които ще работят 4 преподавателки от училището.

В ОУ „Хр. Ботев“ в село Зърнево са сформирани клубове „Приказен свят“, „Млад конструктор“ и Дискусионен клуб „Как да се обличаме и държим в обществото“, „Фолклор на роден език“ и „Виртуално пътешествие в европейските столици“. В групите са включени 51 ученици, с които ще работят 5 педагози. Бюджетът на проекта е 9 435 лева.

ОУ „Васил Друмев“ в село Орляк е включило 133 ученици в 13 извънкласни клубове, ателиета и секции - „В света на приложното изкуство“, „Млад приложник“, „Вълшебен свят“, „Как да живеем здравословно“, „Природата и ние“, „Спорт в свободното време“, „В чудния свят на приказките“, „Театрално студио“, „“История на европейските столици“, „Етика и поведение“, „Малки сръчни ръчички“, „Етнография“, „Млад презентатор“. Общият бюджет на планираните дейности е 24 605лв. НДТ

 


Сходни връзки

ЧЕТИРИ ТЕРВЕЛСКИ УЧИЛИЩА РАБОТЯТ ПО "УСПЕХ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди