изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ

ОВЕН - По-добре контролирайте емоциите и пазете силите си днес, защото няма да липсват провокации от различен характер, целящи дискредитиране и други, нежелани последствия.

ТЕЛЕЦ - В края на деня са възможни критични промени в настроението, меланхолии и травми. Заместете месото в менюто си с бобови храни, избягвайте сладкото.

БЛИЗНАЦИ - Не търсете причинете в себе си, ако ви липсва инициатива за едно или друго. Препоръчително е да се пости и да се съсредоточите върху текущите задачи.

РАК - Въздържайте се от ненужни коментари днес и се съсредоточете върху това, с което се занимавате и от която работа очаквате реализации.

ЛЪВ - Днес покажете повече гъвкавост в поведението и в отношенията си с околните, за да запазите атмосферата около себе си спокойна, от каквато всички се нуждаят.

ДЕВА - Практичността ви е на лице и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи, и в същото време следвайки интересите си безпрекословно.

ВЕЗНИ - За някои от вас денят се свързва с пътуване, най-често по служебни въпроси или във връзка с предстоящо събитие. В отношенията си бъдете внимателни и се старайте да не влизате в конфликти, защото нищо добро няма да произтече от това.

СКОРПИОН – Във всички случаи пасивността днес ще ви бъде от полза, ще ви предпази от грешки и от физическа преумора. Пазете се от травми и критични промени в настроението.

СТРЕЛЕЦ - Денят е особен и ще се почувствате по-добре, ако контролирате желанието си да съветвате и бъдете коректив на всеки, попаднал в полезрението ви.

КОЗИРОГ - Използвайте уменията си, за да успявате, но не и като се конфронтирате, изтъквайки недостатъците на околните. Без излишна суета покажете, че цените вниманието и доверието на колегите и партньорите си, и работете.

ВОДОЛЕЙ - Нова идея, чиято практична насоченост привлича и други хора около вас, ще ви погълне с подготовката си по нейната реализация. В тази връзка не са изключени изненади и затруднения, за това е добре да сте по-овладени, като възпирате емоциите, нетърпението и гнева си.

РИБИ - Обърнете повече внимание на новите си идеи, реализацията им ще ви носи успехи, за това се погрижете и планирайте работата си. Получените днес придобивки ще подсилят усещането ви за значимост, и с право. Заслугата за тях е ваша.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди