изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:24 EEST
АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА НАЙ-ЗНАЧИМИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ В СВЕТА    
ТуризъмКурортът Албена ще се представи на най-значимото туристическо изложение в света, а именно международното туристическо изложение ITВ в Берлин, което започва днес. Тази година тема на националното представяне, организирано от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, е „Непознатата България”. Акцент в презентацията ще бъдат новостите при развитието на културния, балнео, спа и уелнес туризма, както и промоция на ЕДЕН дестинациите. На българския национален щанд с площ 423 кв.м. ще се представят 42 туристически фирми и организации, както и местни администрации.

Като част от програмата на ITB Берлин на 08 март 2012 г. от 13 часа в конгресен център ICC ще се проведе специална пресконференция на България. За същия ден е предвидена и съвместна пресконференция с Румъния за възможностите за развитие и сътрудничество по изпълнение на Дунавската стратегия на ЕС. Нашата страна и Румъния са координатори по приоритетна ос 3 на стратегията "Насърчаване на културата, туризма и контактите между хората".

В Германия ще бъдат презентирани и възможностите за почивка в българския курорт Албена, съобщиха от туристическото дружество. През миналата година в Перлата на българското Черноморие са летували близо 30 000 немски туристи, които са реализирали 260 000 нощувки.

ITB Берлин е най-значимият туристически форум в световен мащаб, който се провежда ежегодно от 1966 г. насам. Изложението е предназначено както за професионалисти, така и за масова публика. През тази година е неговото 46-о издание, на което се очаква да се представят повече от 11 000 изложители от цял свят. НДТ

 


Сходни връзки

АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА НАЙ-ЗНАЧИМИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ В СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди