изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:56 EEST
НА СЕМИНАР ЩЕ ОБСЪЖДАТ РЕГИОНАЛНОТО КООПЕРИРАНЕ    
Новини

Работен семинар на тема „Регионално коопериране и бизнес сътрудничество в страните от Черноморския басейн” ще се проведе на 13 и 14 март, съобщиха от Търговско-промишлената палата в Добрич. Тя го организира по проект “Черноморска мрежа Tradenet (B.S.T.)”, финансиран от Съвместна оперативна програма "Черноморски басейн 2007-2013”.



 Поканата за участие е отправена до представители на бизнеса, местни власти, предприемачи, институции и организации, свързани с развитието и подкрепата на бизнеса.

В рамките на форума ще бъде представен проектът, неговите цели и основни дейности, партньорите по проекта от Румъния, Армения, Гърция и Турция. Регионално коопериране и бизнес сътрудничество в страните от черноморския басейн  - възможности за българския бизнес – презентация на тази тема ще изнесе Александър Шиваров – главен асистент в Икономически университет – Варна. Ще се проведе и дискусия на тема „Очаквания и възможности за българските предприемачи”.

Програмата за следващия ден предвижда представяне на бизнес-средата във всяка една от държавите партньори по проекта – Румъния, Армения, Гърция и Турция. Ще бъдат обсъдени и  перспективи за сътрудничество в страните от черноморския басейн за българските предприемачи. Организаторите уточняват, че участието в семинара е безплатно. НДТ

 


Сходни връзки

НА СЕМИНАР ЩЕ ОБСЪЖДАТ РЕГИОНАЛНОТО КООПЕРИРАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди