изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:13 EEST
ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА СПЕЧЕЛИХА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортЮношите на хандбален клуб Добруджа спечелиха златните медали в турнира за Купата на България за втора поред година, съобщи клубният президент Георги Андреев.

15-годишните възпитаници на Светослав Божков не срещнаха никакви проблеми по пътя към върха в Бургас, като на финала разгромиха домакините от Фрегата с 36-17 гола.
Добричлии записаха 3 победи в предварителната си група. По безапелационен начин те се справиха с 28-15 с Топлика (Минерални бани), с 31-15 победиха Русе, а след това ступаха и Фрегата с 27-14. На полуфиналите добруджанци елиминираха Левски с 29-16, след което нямаха никакви проблеми и в големия финал.   
Момчетата на Светльо Божков заслужено обраха и индивидуалните отличия. Марин Сарандев стана голмайстор на турнира. Той бе обявен и най-добър ляв гард. За най-добър вратар бе избран Кирил Кирилов. Йордан Захариев получи приза за най-добър разпределител, Свилен Христов влезе в идеалния отбор като най-добър десен гард, а  най-добро крило стана Октай Четинов.
Андреев припомни, че на 17 и 18 март Добрич домакинства на финалния турнир за Купата на България при 17-годишните юноши.
В същото време вчера мъжете на Добруджа загубиха с 25-27 в Шумен.


 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА СПЕЧЕЛИХА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди