изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ

ОВЕН - Струва си да по размишлявате върху казаното от другите днес. Дори и да не предизвикат у вас ентусиазъм, е сигурно, че ще насочат мисълта ви в правилната посока.
ТЕЛЕЦ - Потиснете егото си и приемете съветите, но най-вече критиките по свой адрес, защото истината в тях очевидно ви се изплъзва. Не се задълбочавайте в дреболии, взискателността ви понякога стига до крайности, но и вие не сте безгрешни.
БЛИЗНАЦИ - Погрижете се за делата си, като покажете активност, находчивост и смели, конструктивни решения, които ще ви мотивират за изпълнението им.
РАК - Денят е специален с решенията и последствията от тях за бъдещи ангажименти, бизнес и финанси. Всичко, което преценявате, че е добре да бъде направено го направете.
ЛЪВ - Преразгледайте отношенията си, коригирайте допуснати грешки и отстранете пропуските си. Ще ви бъде по-лесно да ги различите, ако ги назовете с истинските им имена.
ДЕВА - Като практични хора ще се погрижите да разширите информацията, от която се нуждаете, и ползвайки всички възможни средства, бързо ще напредвате в работата си.
ВЕЗНИ - В качеството ви на професионалисти ще коментирате актуални въпроси и оценката ви ще бъде взета под внимание. Няма съмнение, че това ще ви поласкае, но не се възгордявайте.
СКОРПИОН – Подобряване на здравето. Не се притеснявайте и не бягайте от физическо натоварване, днес то носи повече ползи, отколкото умора
СТРЕЛЕЦ - Бъдете прозорливи и ще ви се даде да погледнете на живота си от друг ъгъл. С находчива мисъл и практични действия ще решите финансов или друг въпрос, създаващ ви напрежение.
КОЗИРОГ - Денят е зареден с добра енергия, която ще улесни решенията ви, а постигнатите резултати ще са най-добрата ви раклама. Повишеният ви интерес към обществена дейност ще ви срещне с повече хора.
ВОДОЛЕЙ - Възможни са здравословни неразположения, които не бива да ви обезсърчават. Препоръчително е да ограничите приема на алкохол, цигари и месо, като заложите на вегетарианска храна и повече движение.
РИБИ - Ще се благоприятстват добрите ви намереия, особено, ако касят повече хора, както и оздравителните процедури, към които някои от вас ще бъдат подтикнати. Направената диета ще има видим ефект
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди