изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:29 EEST
ИЗРАЕЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА НАБИРА СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ    
Икономика

Продължава набирането на строителни работници за Израел, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Търсят се 3 500 души за временна заетост съгласно подписаната спогодба между правителствата на двете държави.

131 090 138 Назарет 168



Набират се кофражисти, арматуристи, работници за керамични облицовки по подове и стени и за мазилки. Максималният срок на временната заетост на наетите е 3.5 години, считано от датата на първото им влизане в Израел. Одобрените кандидати ще подпишат едногодишен трудов договор с възможност за продължаване. В него ще бъдат отразени всички трудови условия.

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквани: да са български граждани, да са на възраст между 25 и 47,       да не са работили в Израел, да нямат първа степен роднини, които да работят в Израел /с изключение на братя и сестри/, да не са осъждани, да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор, да не страдат от туберкулоза, хепатит, сифилис, гонорея или СПИН. Те трябва да отговарят на едно от следните алтернативни изисквания: да притежават диплома/ удостоверение за завършено професионално образование/ обучение и да имат най-малко 3 години доказан професионален опит, отразен в трудовата книжка или да имат 5 години доказан трудов стаж по съответните специалности, който да бъде отразен в трудовата им книжка.

Повече информация може да се получи в стая 607 на дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Крайният срок за подаване на документите е 20 февруари 2013 година. НДТ

 

 


Сходни връзки

ИЗРАЕЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА НАБИРА СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди