изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:02 EEST
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА СРЕЩА С АКТИВА НА БСП В ДОБРИЧ    
ПолитикаВ неделя в Добрич ще бъде президентът Георги Първанов, който е поискал среща с актива на БСП и кметовете, съобщи областният лидер на партията в Добрич Владимир Калчев. “Проведохме заседание, на което решихме да се срещнем с президента” – добави Калчев. СРещата ще бъде от 10.30 часа, като по-късно ще има и пресконференция за медиите, добави Калчев.

На въпрос кога ще дойде другият претендент за лидерския пост в партията – Столетница Сергей Станишев, Вл. Калчев, заяви, че той като председател на партията може във всеки един момент да дойде. Битката за лидерското място в БСП преди конгреса гори с пълна сила в областта сред членовете и симпатизанти на партията. Членове на партийни организации, в които вече са преминали събранията, споделиха, че депутатът от Добрички регион от КБ Петър Димитров агитира открито в полза на Станишев и срещу Първанов и Калчев. Затипан дали знае за това, Вл. Калчев заяви, че няма официална информация, но също е чул слуховете. Местните социалисти ще проведат отчетно-изборната си конференция в началото на април. НДТ

 

Георги Първанов за това какво успя да свърши през двата си мандата

 

 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА СРЕЩА С АКТИВА НА БСП В ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА СРЕЩА С АКТИВА НА БСП В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-03-14 @ 22:29 EET
"ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА СРЕЩА С АКТИВА НА БСП В ДОБРИЧ" алллоооооо  журнулята, Гоце не е вече прежидент а ЕКС или БИВШ !!! Какво се мъчите да ни вменявате !? Да ви напомня, че Плевнелиев е Президент на Република България !
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА СРЕЩА С АКТИВА НА БСП В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-03-15 @ 09:17 EET
хехехехехе.....Стоманен поглед - типичен чекист.
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА СРЕЩА С АКТИВА НА БСП В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-03-15 @ 09:37 EET
Алоооо, Буцата! Комбайна ти е счупен. Всеки президент си е вечен. Така е с президентите Желев, Стоянов, Първанов, така ще бъде и с Плевналиев и с тези след него, които не се нуждаят от сламаджии като теб.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди