изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:49 EET
ХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ

ОВЕН - Общуванията са важни и по други причини, споделяйте опита и знанията си, и не пренебрегвайте ничии съвети и мнения. Ако търсите подкрепа, няма да срещнете трудности.

ТЕЛЕЦ - Ден за само подготовката и обогатяването с нови знания и информация. Не пренебрегвайте желанията си, вслушвайте се в интуицията и сърцето си, и не ги подлагайте на съмнения.

БЛИЗНАЦИ - Денят е удачен за усвояване на нови знания, идеи и решения. Бъдете внимателни и подхождайте към работата си с повече старание. Обещанията трябва да бъдат спазени, а ако това ви затруднява, бъдете открити и не се въвличайте в ненужни интриги.

РАК - о целите ви са почтени и насочени към доброто на повече хора не се тревожете за крайния резултат в работата си. Успехът ще бъде с вас.

ЛЪВ - Вниманието ви ще стопли сърцата им и изпълни с повече добри очаквания. От друга страна, ако търсите нечия подкрепа, сега е момента.

ДЕВА - Има какво да направите за себе си, да се самообразовате или дадете път на духовните си предпочитания. Придобивки от различен характер ще зарадват много от вас, сред които и нечие специално внимание.

ВЕЗНИ - Професионални ангажименти и финанси ще определят приоритетите на много от вас днес. Ще имате напредък в делата си, ако целите ви да са почтени и съзидателни.

СКОРПИОН – нят ви ще е ангажиран със задачи от семеен, професионален и друг характер, а усвоената информация ще ускори промените, които предвиждате.

СТРЕЛЕЦ - Обграждайте се с хора, чието присъствие ви прави по-добри, насърчава ви да се развивате и събужда градивни чувства у вас. Срещите ви са важни и заради знанията и опита, който вие може да им дадете, общият ви път налага това

КОЗИРОГ - В общ план денят е подходящ за самообразоване и подготовка, придобиване на тайно знание и неговото изпълнение. Оставете се на желанията си и бъдете по-малко припрени в отношенията си с околните.

ВОДОЛЕЙ - Днес повече от всякога се вглеждайте в детайлите и премисляйте решенията си. Очаква ви среща с човек, чието положително въздействие върху вас е очевидно.

РИБИ - Работата по предстоящ ангажимент внася известно притеснение у вас, но и ви мобилизира да го приключите по най-добрия начин и в срок. И така ще бъде.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди