изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:53 EEST
Румен Овчаров: Управляващите привеждат АКТА в действие    
Парламент Управляващите привеждат АКТА в действие чрез филтрирането на достъпа до интернет сайтовете, заяви депутатът от ПГКБ Румен Овчаров при разискване на промените в Закона за хазарта. Овчаров отхвърли предложените от управляващите текстове с мотива, че по този начин се регламентира вкарването на „черни списъци” за фирми или сайтове по преценка на Комисията по хазарта.

 

„Така се създава директен механизъм за контрол върху интернет трафика и както потвърждават много от доставчиците, това е начин да се въведат по заобиколен начин някои от идеите на АКТА”, възмути се Овчаров.

Според депутата от левицата на практика всички, които нямат лиценз и въпреки това организират хазартни игри, ще извършват незаконна дейност и няма нужда да се натоварва Комисията по хазарта с това да търси кой е доставчикът на интернет. „Не е ли това едно доста безсмислено надбягване с времето? Защото всяка интернет страница в черния списък на другия ден може да бъде пререгистрирана с променено име”, отбеляза още Румен Овчаров.

Жанет Пашалиева

 


Сходни връзки

Румен Овчаров: Управляващите привеждат АКТА в действие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди