изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:00 EEST
Британската изпълнителка и носителка на „Грами” ESTELLE пристига за концерт в България    
Култура

Кадифеният глас на британската RnB дива ESTELLE ще стъпи за първи път на българска земя, благодарение на Elevation Music Festival. На 10-ти май (четвъртък), тя ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за да зарадва родните меломани и придаде екзотичен привкус на предстоящия фестивал.



Estelle изгрява на световната музикална сцена с песента си ‘American Boy’ в дует с Kanye West. Тя става най-успешния хит в кариерата й, донесла й награда „Грами” и влязла в челните места на световните класации. Това е една от многото колаборации на британката с невероятен глас. С таланта си тя успява да събуди интереса на големи имена от музикалния бизнес и реализира дуети с още много популярни артисти, между които Wyclef Jean, John Legend, Gym Class Heroes, Will.I.Am, Sean Paul, David Guetta, Nas, Busta Rhymes, Rick Ross и канадския рапър Kardinal Offishall.

На 28-ми февруари 2012, Estelle отпразнува официалното излизане на дългоочаквания й трети студиен албум „All of Me”, който тя ще представи на живо и пред българските си фенове. На клубната сцена те ще могат да я видят съвсем от близо, такава каквато е – красива, искрена и отдадена на истинските емоции. Билети за събитието ще могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim на цена от 40 лв, като в деня на събитието, на входа, цената ще е 50 лв. 

Броени дни преди концерта на Estelle, на 21-ви април отново в Sofia Live Club, по покана на „ОН СТЕЙДЖ“, като част от проекта на ELEVATION® - „Пожелахте да видите...”, ще можем да чуем на живо и легендите в Hip Hop-a JUNGLE BROTHERS. И на двете събития ще имате шанса да спечелите билет за Elevation Music Festival 2012.

 


Сходни връзки

Британската изпълнителка и носителка на „Грами” ESTELLE пристига за концерт в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди