изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:33 EEST
Шестокласничка скочи от прозорец в училище    
Новини13-годишно момиче от Димитровград е скочило от прозореца на тоалетната на втория етаж на училище "Св. св. Кирил и Методий" в кв. "Черноконево", съобщи началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов, цитиран от Haskovo.info. Шестокласничката помолила да излезе от час, като казала, че иска да отиде до тоалетната. Малко след това се хвърлила от прозореца.

На място веднага са пристигнали полицаи, психолог също е разговарял с момичето и съучениците й след случката. Момичето е настанено в болницата в Димитровград, в съзнание е и е контактна, заяви управителят д-р Здравко Наков, цитиран от Haskovo.net.

Направени са й обстойни прегледи, които показват липса на сериозни травми. Ученичката има фрактура на един от прешлените в областта на кръста. Ще остане обездвижена и на легло няколко дни под лекарско наблюдение.

По думите на Иван Панайотов детето е скочило заради проблеми с родителите. "Случаят е предаден на социалните служби", допълни началникът на Регионалния инспекторат. http://dnes.dir.bg

В края на януари две 12-годишни момичета от севлиевското село Ряховците бяха  настанени в габровската болница "Д-р Тота Венкова " след опит за самоубийство. Децата изпили по няколко таблетки белергамин по време на училищно междучасие.

 


Сходни връзки

Шестокласничка скочи от прозорец в училище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди