изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:36 EEST
НАП-Варна продава имоти на длъжник за 4,6 млн. лв.    
НовиниОт Националната агенция за приходите във Варна съобщиха, че са обявили за публична продан имоти на длъжник за 4 милиона и 600 хиляди лева.
За продан са обявени 5 луксозни апартамента от 80 до 95 кв. метра, които се намират в Балчик. На търга се продават и две производствени халета в Добрич със застроена площ от 5 234 кв.м., като началната тръжна цена, от която ще стартира наддаването за тях, е 3 802 100 лева. За продан са обявени още осем офис-канцеларии, складови помещения и друга недвижима собственост на длъжника, предаде Дарик

Кандидат-купувачите могат да извършат оглед на имотите от 27 до 30 март, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 5 април 2012 година.
Повече подробности за условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на имотите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на добричкия офис на Териториалната дирекция на НАП Варна, а така също и на страницата на НАП в Интернет на адрес:www.nap.bg.

През изминалата 2011 г. публичните изпълнители от отдел „Принудително изпълнение” при териториалната дирекция във Варна са събрали над 25 милиона лева, като сумите са постъпили в държавния бюджет след запорирането на банкови сметки и продажбата на имущество на 129 тайни търгове. До налагането на тези крайни мерки се е стигнало, след като длъжниците са отказали да внесат доброволно натрупаните данъчни и осигурителни задължения.
От средата на март публичните изпълнители от НАП Варна ще посетят офисите на 850 фирми, които имат просрочени данъчни и осигурителни задължения, но не са предприели действия за тяхното погасяване.
"Целта на посещенията е да установим своевременно финансовото състояние на длъжниците и причините довели до просрочването на задълженията. Ако и след тези срещи, на които ще потърсим взаимноприемлив начин за погасяване на задълженията, не започне доброволното им внасяне, НАП Варна ще пристъпи към продажба чрез търгове на възбраненото и запорирано имущество на фирмите. Нашето желание е да се избегне налагането на тази крайна мярка”, заявява териториалният директор Светлан Петков.

www.dir.bg

 


Сходни връзки

НАП-Варна продава имоти на длъжник за 4,6 млн. лв. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди