изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:12 EEST
СУПЕР ТУРНИР ПО ТЕНИС ЗА ДЕЦА В АЛБЕНА    
СпортМеждународен турнир по тенис за момичета и момчета до 8 и 10 години „Albena cup – kids tennis” ще бъде организиран в едноименния курортен комплекс. Надпреварата ще е под егидата на Министерството на физическото възпитание и спорт, община Балчик и Българската федерация по тенис.


Турнирите ще се състоят от 27 април до 2 май и ще бъдат част от националната кампания „Аз обичам спорта”, като спортният министър Свилен Нейков е дал съгласие да посети участници и лично да ги зарадва с подаръци. Най-добрите в отделните възрастови групи ще получат купи и медали. Срещите ще се проведат с топки Babolat – Kid Ball и Mid Ball, които са за съответните възрастови групи. Най-малките ще играят на оранжев корт, а по-големите на зелен. Wilson и сайтът за тенис екипировка TennisMall.bg ще предоставят предметни награди, а Изида ще възнагради усилията на всички участници с вкусен сладолед и фланелки. Домакините са организирали и парти с изненади, на което всички участници ще бъдат почерпени с торта. По време на турнира националния селекционер по тенис при юношите Пресиян Иванов, който е треньор в столичния клуб 15-40 ще изнесе безплатен Час по тенис за деца и родители. Той ще даде ценни съвети на участниците, както и на техните настойници. Покани за участие са изпратени до над 120 клуба в България и Румъния. Албена презентира турнира на туристическите борси в Москва и Букурещ, като един от най-популярните сайтове за тенис – румънският Tenis10.ro, е подкрепил инициативата и чрез страницата си ще прикани всички малки тенисисти в северната ни съседка да се включат в супер турнира, като по този начин се насладят и на прекрасното море. Медиен партньор на „Albena cup – kids tennis” е TennisKafe.com. Участниците ще пристигнат в Албена на 27 април. Регистрацията е насрочена за 28 април, от 9.30 до 10 часа, като веднага след това ще започне и техническата конференция. Същият ден от 10.30 ще стартират и първите срещи. Официалното награждаване ще се проведе на 1 май от 16 часа.  

Заявка за участие, информация за турнира и програмата по дни  - ТУК

http://www.albena.bg/bg/pages/kids-tennis-albenacup.html



 


Сходни връзки

СУПЕР ТУРНИР ПО ТЕНИС ЗА ДЕЦА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди