изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:32 EEST
15-годишен загина, затиснат от срутила се стена    
Момче на 15 години от Дряново е починало днес на място, затиснато от срутила се върху него стена. Инцидентът станал около 7.30 ч. на територията на бившия машиностроителен завод "Здравина", информираха от полицията. Екип на противопожарната служба е помогнал да бъдат разчистени останките от стената и тялото да бъде извадено. Полицията изяснява причините за срутването.

Загиналият е ученик в девети клас на местната Професионална гимназия по икономика Цветан Младенов, тръгнал рано сутринта, заедно с още трима свои съученици, да събира метални отпадъци на площадката на бившия машиностроителен завод, разказаха съседи на момчето от Дряново, цитирани от БТА.

Младежите носели със себе си сечива и чували за събиране на метала. Внезапно една от полуразрушените стени рухнала върху момчето. Другите деца не са пострадали, информираха очевидци.

Бившият машиностроителен завод "Здравина" доскоро е бил в активите на частната машиностроителна фирма "Подем" АД в Габрово, но е бил продаден на нови собственици, които са започнали планово разрушаване на заводските помещения.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

15-годишен загина, затиснат от срутила се стена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди