изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:38 EEST
Локо (Пд) задълбочи кризата в Калиакра    
СпортЛоко (Пд) победи като гост Калиакра (Каварна) в мач от 19-ия кръг на „А" група. „Смърфовете" се наложиха с 2:1 в крайморския град. Срещата започна равностойно. В 5-ата минута домакините имаха шанс да открият резултата. Садула се откъсна, но малко преди да навлезе в наказателното поле, топката му бе избита в корнер.



В 23-ата минута падна първото попадение в срещата. Даниел Георгиев напредна и с плътен удар по тревата откри резултата в полза на „смърфовете". Пет минути по-късно, гостите вече водеха с 2:0. Илиян Йорданов центрира от фаул, защитник изби топката, която попадна в краката на Драги Коцев, който от границата на наказателното поле нанесе неспасяем удар.

През втората част, каварненци отвърнаха на Локо (Пд) с един гол. В 70-ата минута Герасим Заков се възползва по най-добрия начин от изпълнен корнер и заби попадения за 1:2. Каварненци опитаха да окажат натиск, но неуспешно.

След този мач, Калиакра, продължава да боксува на дъното на „А" група, заемайки 15-ото място. Локо (Пд) пък се изкачват с една позиция и вече са на 7-ото място.

РАЗВОЯТ НА МАЧА ТУК!

 


Сходни връзки

Локо (Пд) задълбочи кризата в Калиакра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди