изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:39 EEST
Отхвърлен мъж взривил колата на Кателина Гатева    
Ред и сигурност

“Подозирам кой е взривил колата ми и ще направя всичко възможно той да си получи заслуженото”, заяви пред БЛИЦ плеймейтката Кателина Гатева. Около 1 часа снощи неизвестни подпалиха автомобила й “Нисан”, който изгоря почти изцяло:



“Пишех си на скайп с един приятел и ми звънна телефона. Казаха, че се обаждат от 9-то РПУ, че са пред блока ми и в момента пожарна гасяла колата ми. Обясниха, че палежът е умишлен, а било напълно възможно да са искали и да ме убият”, разказа още Кателина Гатева.

Тя изплатила колата си само преди няколко месеца. Напук на палежите била решена да си купи още по-хубав автомобил: “Тези, които се опитват да ме сплашат, трябва да са наясно, че аз няма да тръгна с градския транспорт и да си купувам билетчета за метрото. Знам ли, може някой от блока да ми е завидял, защото моята кола беше най-хубавата и най-скъпата. Сега съм решила да си купя още по-скъпа, ей така – напук”, твърди плеймейтката.

Тя подозира, че атаките срещу нея идвали от обожател, когото тя отхвърлила. Първо започнал да я тормози във Фейсбук, след това звънял и по телефона и заплашвал.

“В момента няма мъж до мен, който да ме пази, но мога да се защитавам и сама, днес си купих пистолет, изкарала съм курс по стрелба”, признава Кателина Гатева. След инцидента тя снима автомобила и праща фотографията в Би Ти Ви в рубриката “Аз репортерът”. Под снимката на изгорелия автомобил Кателина е написала: “Ще ми липсва”.

Това не е първия път, когато неизвестни атакуват колата й. През декември финалистката на “Мис Плеймейт 2009” откри автомобила си със строшено предно стъкло. Според запознати извършителят или извършителите на двете деяния са едни и същи.

Мария НИКОЛАЕВА, БЛИЦ

http://www.blitz.bg/

Кателина Гатева Кателина Гатева

"Мис естествен бюст" - Спечели водещият

18-годишна мулатка грабна титлата “Мис Естествен бюст”

Кателина Гатева гола... пред обектива на Кирил Христов

Най-секси българките засрамиха националите

Playmate of the Year 2009 - Лилия Евгениева

PlayBoy представи финалистките в конкурса Miss Playmate 2009

 


Сходни връзки

Отхвърлен мъж взривил колата на Кателина Гатева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди