изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:22 EET
Дете загина при катастрофа, баща му карал с него в скута    
НовиниДете загина при катастрофа, баща му карал с него в скута

6-годишно момиченце загина при жестока катастрофа в град Съединение, след като било седнало в скута на баща си, който шофирал, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.
Трагичният инцидент е станал вчера около 16,30 часа на ул. „Трети март” в Съединение.

41-годишен мъж от село Дрангово шофирал лекия си автомобил „Мерцедес”, като 6-годишната му дъщеричка седяла у него. Водачът изпуснал управлението на колата, излязъл вляво от пътното платно и се врязал челно в бетонен стълб.

При удара на място е загинало момиченцето, а бащата е настанен в болница в Пловдив с опасност за живота. Мъжът е с черепно-мозъчна травма, счупен крак и ребра. Причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост.

В началото на януари в Съединение 31-годишна жена загуби контрол върху автомобила си на заледен участък и се удари в дърво, а при катастрофата загина 3-годишният й син.

Месец по-рано пък пияна шофьорка с 1.39 промила алкохол катастрофира с детето си в Пловдив. Тя шофирала лек автомобил „Мерцедес”, когато заради несъобразена скорост се блъснала последователно в стълб и паркирана кола. Детето й бе ранено и настанено в Окръжна болница.  WWW.DIR.BG

 


Сходни връзки

Дете загина при катастрофа, баща му карал с него в скута | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди