изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:23 EEST
Двама изнасилват и грабят 15-годишна след секс с приятеля й    
Ред и сигурностМомиче на 15 години от Игнатиево е било изнасилено от двама приятели на 34-годишния й партньор, съобщи Дарик. Момичето било насилено в лека кола "БМВ" на 10 март, но подала жалба в полицията 6 дни по-късно. Девойката съобщила прякорите на изнасилвачите - Прахчо и Вальо, информират от полицията.

В деня на инцидента потърпевашата била на разходка и дискотека с приятеля си и неговите приятели. Тя доброволно правила секс с партньора си, който е женен. На връщане горивото на колата свършило и се наложило мъжете да бутат до къщата на 34-годишния приятел на момичето.

Той трябвало да донесе гориво, но вместо това се прибрал и не се появил повече, а останалите двама изнасилили последователно със сила и заплаха и привеждане в безпомощно състояние непълнолетната. След това й отнели два златни пръстена.

Разпитани са всички участници в случката, както и непълнолетната - в присъствието на майка й.

Задържани са уличените в изнасилването и грабежа - 31-годишният В. В. от силистренското село Бабук, осъждан ефективно на 7 години затвор за изнасилване, и 19-годишният Г. В. от Игнатиево, неосъждан, с дете, съжителства без брак.

По случая е започнато досъдебно производство. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Двама изнасилват и грабят 15-годишна след секс с приятеля й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди