изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:03 EEST
ОБВИНЕН ЗА ГРАБЕЖ НА МАГАЗИН ОСТАВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ    
Ред и сигурностОбвиняемият за грабеж от магазин за хранителни стоки 24-годишен Янчо П. от Добрич остава в ареста. Това реши в петък Окръжният съд, който разгледа мярката му за неотклонение „задържане под стража”.


Янчо е обвиняем по досъдебно производство за това че на 9 март е откраднал 200 лв. и ваучер от служителка в магазин за хранителни стоки, като при това е използвал сила и заплахи.
Престъплението е извършено в изпитателния срок по друга присъда, което също е мотивирало съда да приеме, че предходното му осъждане не е изиграло необходимата превъзпитателна роля и не е мотивирало Янчо да спре престъпната си дейност. Съдебният състав е взел предвид, че настоящото му деяние е грабеж, както и събраните за него лоши характеристични данни. С тези аргументи той е преценил, че има реална опасност 24-годишният мъж да извърши друго престъпление и е потвърдил  наложената му мярка за неотклонение задържане под стража. Определението на съда не подлежи на обжалване и протест.
Мъжът не е семеен, не работи и вече е осъждан, съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич
 


Сходни връзки

ОБВИНЕН ЗА ГРАБЕЖ НА МАГАЗИН ОСТАВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди