изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:47 EEST
Google Maps предлага забавление за жени    
ЛюбопитноGoogle е скритото оръжие на популярен блог за еманципирани жени, които разглеждат мъжете като стока.   Google Street View е търсен за практична помощ – разглеждане на познати места или квартали, ориентиране в места, които не са посещавани или обикновена виртуална разходка. Един прясно създаден блог обаче, е намерил доста атрактивен начин за употреба на приложението на търсачката. Функцията, която фотографира места и забележителности, изведнъж се оказа първоизточник за наслада на женското око.


  Само за пет месеца, сайтът Dudes From Views се сдоби с пребогата колекция от снимки на мъже, подбрани от вещият поглед на камерите на Google Street View. Освен всичко друго към фотосите има добавени кратки, но запомнящи се коментари като „Зализан украинец“, „Трицепс и бицепс на Кристофър стрийт“ и други пиперливи забележки.
  
  „Dudes From Views“ обаче освен радост за ентусиастките повдигна интересни въпроси за воайорство, защото трудно ще намерим друго определение на тайно фотографиране на разсъблечени мъже и публикуването им в публичното пространство.
  
  По-консервативните дори го нарочиха са кръстоска между „Биг Брадър“ и пийп-шоу.
  
  Създателят на блога разказва, че Dudes From Views възникнал след сериозният му интерес към оригинала на Google Maps и Street View. Плажните фотографии във функцията го провокирала да помечтае, колко би било хубаво, ако се публикуват снимки на красиви мъже.
  
  Въпреки това сайтът намира опоненти при защитниците на личното пространство, защото дори Google Earth „сгази лука”, защото увековечи наскоро жена във Флорида без дрехи.
  
  Авторът на пикантния каталог се оправдава със сравнението, че други сайтове, като Daum в Корея, понякога замазват цели тела, но пък разкрепостените руснаци от Yandex в Русия показват всичко като че е на една ръка разстояние.
  
  Блогърът се кълне, че използва само снимки, които тези сайтове вече са разрешили и в никакъв случай не е злепоставил някого.
  Общо – взето по думите му, неговият сайт е като кискаща се виртуална приятелка, която ви сръчква в ребрата, за да не пропуснете готиното парче на една ръка разстояние от вас. http://erotic.erogance.eu
 


Сходни връзки

Google Maps предлага забавление за жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди