изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:30 EEST
ЗАБАВНИ И ИНТЕРЕСНИ ПРОЯВИ В ТАЛЕВИ ПРАЗНИЦИ 2012    
Образование

Ученици, учители и родители от СОУ „Димитър Талев” и тази година ще се включат в традиционните Талеви празници 2012. Те са провеждат за 24-а година.



Първи ще се представят седмокласниците. На 21 март в регионална библиотека „Дора Габе” ще се проведе състезание „Многознайко”. Учениците ще покажат знанията си в областите български език и литература, английски език, руски език, немски език и история. Интересни изяви очакват малките талевци - учениците от начален курс. Първокласниците и второкласниците ще представят кратки весели сценки пред малчугани от ЦДГ 17, 18, 20, 26, 29 и 32. Мероприятията са свързани с дейностите по европейския проект „Мозайка от пъстри фантазии” с координатор Маринела Неделчева. В ДКТ „Дора Габе” на 26 март учениците от първите класове ще се насладят на постановката „Празник на буквите”, а на 29 март второкласниците и третокласниците ще посетят постановката „Котаракът в чизми” по Шарл Перо. На 28 март в библиотеката ще се проведе литературно утро „Историята на Мечо Пух” с ученици от вторите класове. На 28 и 29 март в Художествената галерия ще има изложба арт изкуство от четвъртокласниците.

27 март е дълго очакван ден. В големия физкултурен салон на училището ще се проведе „Талев търси таланти” с участието на ученици от пети до девети клас, които ще изявят музикалните си, артистични и танцувални възможности. На 28 март в РБ „Дора Габе” ще бъдат представени под ръководството на Румянка Георгиева пролетно-летни празници със сборна група от седмите класове. Прекрасни възможности за празнични емоции ще предложи на талевци 29 март. В състезанието „Бързи, умни, сръчни” ще се изявят ученици от осми до десети клас. В двора на училището талевски любители на животните, заедно със свои близки и родители, под ръководството на Андрияна Михайлова ще проведат „Преглед на домашните любимци”. На 30 март от 11 часа в залата на общински младежки център „Захари Стоянов” ще се проведе училищен концерт за учениците от СОУ „Димитър Талев”, а от 18.30 часа - концерт за родители, служители, гости и партньори. 

Краят на Талевите празници ще бъде отбелязан на 6 април в ресторант „България” с организирането на Шестнадесети пролетен благотворителен бал с родители, учители, служители и гости. Чрез разнообразните прояви за пореден път талевци ще докажат, че работят и учат в училище с традиции, в което развитието на знанията, уменията, заложбите и талантите на възпитаниците е първостепенна грижа. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАБАВНИ И ИНТЕРЕСНИ ПРОЯВИ В ТАЛЕВИ ПРАЗНИЦИ 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди