изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:23 EEST
Сензационна смяна на Стойчев с Мартин Стоев?    
Спорт

Сензационна смяна в Итас Диатек Тренто на Радостин Стойчев с Мартин Стоев е възможна според публикация във в. "Труд". Постът на Стойчев в италианския тим е обект на спекулации, след като Тренто слезе от европейския връх миналата седмица. Тогава Матей Казийски и компания загубиха в полуфиналите от руския Зенит Казан с 1:3 и сдадоха трона след 3 поредни триумфа.



Загубата обаче има и други измерения, защото в този мач най-силният волейбопист на Тренто в момента - Османи Хуанторена, игра много слабо. Преди двубоите в Лодз шефът на италианците Диего Мосна обяви, че кубинецът с италиански паспорт напуска клуба след края на сезона и се очаква дa премине в... Зенит. Предполага се, че посрещачът вече е подписал 3-годишен договор за $1,4 млн. на сезон.

Рокада Стойчев - Стоев естествено е възможна само ако първият си тръгне от Тренто. Поне засега няма директна индикация от треньора или клуба дали това ще стане. Факт е обаче, че генералният мениджър на Тренто - Джузепе Кормио, вече напусна кораба, а същото се гласи да направи и Хуанторена.

Националният селекционер не бе открит за коментар след спечелването на бронза в Шампионската лига. Телефонът си не вдигна и Стоев, който изведе националите до 3-то място в света и до класиране на Олимпиадата в Пекин през 2008-а година.
 
След игрите в Китай Стоев работи в Турция, после в Румъния, откъдето напусна заради спрени пари от собствениците на клуба. И ограничи до крайност контактите си с медиите. http://www.sportni.bg
 


Сходни връзки

Сензационна смяна на Стойчев с Мартин Стоев? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди