изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ

ОВЕН - Денят е зареден с негативизъм и забързаното ви темпо може да внесе повече напрежение и стрес, отколкото подреденост в програмата ви. Семейните задължения също ще създадат известно напрежение и ако се поддадете, настроението ви ще помръкне.

ТЕЛЕЦ - Денят е зареден с негативизъм и забързаното ви темпо може да внесе повече напрежение и стрес, отколкото подреденост в програмата ви. Семейните задължения също ще създадат известно напрежение и ако се поддадете, настроението ви ще помръкне.

БЛИЗНАЦИ - Днес не започвайте нищо ново. В грижите и вниманието към близките и дома си ще намерите повече душевен комфорт, отколкото във всичко останало.

РАК - Ако не успеете да се справите със собствените си страхове и пропуснати възможности ще се разочаровате от себе си, за това отделете повече време за размисъл и самооценка.

ЛЪВ - Щадете силите си и не се претоварвайте, обърнете внимание и на собствените си страхове и грешки. Осъзнаването им е част от израстването.

ДЕВА - Природата ще ви дари с повече спокойствие и енергия, които ще се отразят положително на взаимоотношенията и работоспособността ви. Щадете краката си и не стойте дълго време изправени.

ВЕЗНИ - Наложете си да сте по-търпеливи и смирени, погрижете се за атмосферата на дома, като не създавате излишно напрежение, а вникнете в проблемите на близките си.

СКОРПИОН – Така е и с всичко останало, за това бъдете честни пред себе си, направете си самооценка и наваксайте пропуснатото. С промените ще внесете настроение и в семейството. Мислете позитивно и не се поддавайте на притесненията си.

СТРЕЛЕЦ - Денят е подходящ най-вече за равносметка и анализ на пропуските. Направите ли го, ще ви бъде по-лесно да ги отстраните и продължите начисто.

КОЗИРОГ - Денят е труден за всички и вие не сте изключение, за това не позволявайте на умората и раздразнението ви да влошат обстановката и отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ - Днес избягвайте срещи с хора, които ви натоварват и се съобразете с близките си, за да запазите атмосферата на дома и настроението си. Бъдете дружелюбни, миролюбиви, ненатрапчиви и овладени откъм емоции и нерви.

РИБИ - Естествени и дружелюбни, ще срещнете разбиране и подкрепа в делата си. Ще споделите нечии интерес и това ще ви сближи, но ясно определете правилата, ако говорите за бизнес и партньорски взаимоотношения.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди