изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:18 EEST
Димитър Чохаджиев: Не знам мотивите за освобождаването ми    
НовиниЧе те току-що ме назначиха. Назначиха ме на 26 януари. 56 дни бях заместник-министър. Това заяви пред Нова телевизия уволненият вчера заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма Димитър Чохаджиев. Смятам, че много добре се справях в работата си като заместник-министър. Беше много интересно, много вълнуваща работа, сподели Чохаджиев, цитиран от БГНЕС.


Той не е очаквал да се справи "с огромни неща за 56 дни, скандал няма. Не знам, трябва да попитате може би премиера" по повод решението на премиера да го освободи от длъжност.

Чохаджиев обясни, че бившият вече министър Трайчо Трайков го е предложил за заместник-министър, но не знае дали това има общо с неговото уволнение.
Той все още не знае мотивите за освобождаването му от поста, но отрече уволнението му да има нещо общо с АСТА.

Прекрасни взаимоотношения имам с Делян Добрев, абсолютно никакви проблеми съм нямал с него, каза още Чохаджиев. По думите му, министър Трайков е разчитал на Делян Добрев за много неща, особено за енергетиката и за концесиите.

"За тези 56 дни по-скоро може да се каже, че съм навлизал в нещата." Димитър Чохаджиев каза още, че е участвал в проекти, за които по-късно ще се режат ленти.
Когато човек губи нещо, не знае какво печели, обобщи Димитър Чохаджиев. dir.bg
 


Сходни връзки

Димитър Чохаджиев: Не знам мотивите за освобождаването ми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди