изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:56 EEST
АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД СТУДЕНТИТЕ ОТ ВУМК    
ТуризъмПет големи компании участваха в Деня на кариерата, който се проведе вчера във Висше училище Международен колеж. Сред тях бе и "Албена АД", възможностите за работа в курорта бяха представени от Ростислава Димитрова - дистрикт мениджър. "В Албена младите хора имат най-голяма възможност за кариера и развитие", сподели тя. През летния сезон служителите в комплекса достигат около 3 000, съобщи Димитрова.

Тя обяви пред студентите подходящите за тях работни места - администратори, сервитьори, ОТЗ, управители на ресторанти. От презентацията стана ясно, че дружеството притежава 49 хотела, 43 от които в Албена, три в Приморско, два в Бялата лагуна и един в Анзер, Швейцария.

През 2011 година Албена е посетена от 222 500 туристи, като 26 процента от тях са българи. Курортът е предпочетен и от летовници от Германия, Румъния, Русия, Франция, Норвегия и др. Приходите за 2011 година са 82 428 000 лева, с 3 процента повече от предходната. Сред участниците в Деня на кариерата бе и хотел "Мелия Гранд Ермитаж" в Златни пясъци. Персоналът през активния сезон в хотела е около 250 души, около 100 от тях са млади хора - студенти, стажанти.

Дните на кариерата се провеждат за трета година, те се организират от студентите във ВУМК. "Радвам се, че имат такава инициатива, че за трета година търсят среща с бизнеса", каза ректорът на колежа доц. Тодор Радев. По думите му, Дните на кариерата са много полезни, тъй като връзката между образованието и бизнеса се къса. НДТ

 


Сходни връзки

АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД СТУДЕНТИТЕ ОТ ВУМК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди